Välkommen till Kristianstads Trädgårdsförening!

 
Helgens aktivitet på Göinge Fridhem är INSTÄLLD.
Butiken är öppen som vanligt men vi kommer inte att åka dit i grupp. Ni är varmt välkomna att åka dit för egen del och handla av alla vackra växter.
 
I och med rådande tider vill vi att ni är uppmärksamma på denna sida och likaså på fb för uppdatering av program.
 
Var rädda om varandra! 
 
 
 
 
 Vi i Trädgårdsföreningen behöver din hjälp!

Vår kassör slutar sitt uppdrag i föreningen vid årsmötet och vi behöver få tag i en ny eldsjäl som vill gå in i vår styrelse som kassör.
Om DU vet någon som skulle passa för uppdraget, eller rent av är intresserad själv... Hör av dig till Annika Andersson 0702-494143. 
Tusen tack för all hjälp på förhand! Styrelsen
 
Kristianstads Trädgårdsförening är en förening för dig som är trädgårdsintresserad, tycker om att dra upp egna växter eller kanske tycker om att odla egna grönsaker. Vi kan alla olika saker olika mycket, och vår målsättning är att vi ska lära av varandra!

Vi har funnits sedan 1923. Inom föreningen ordnar vi trädgårdsresor, utflykter och besök i privata trädgårdar, men även växtmarknader, föreläsningar och mycket annat. Vårt största evenemang är Trädgårdsdagen på Bäckaskogs slott, en heldag för alla oss trädgårds-entusiaster sista söndagen i augusti.

Följ oss gärna på Facebook och Instagram - och här på vår hemsida finns bilder från våra utflykter under fliken Program/Utflykter!


Vid frågor och förslag, maila oss gärna på:
info@kristianstadstradgardsforening.se