Välkommen till Kristianstads Trädgårdsförening!

OBS - alla medlemmar ska ha fått nya höstprogrammet, ett kom-ihåg-blad och en folder för Bäckaskog på posten. De skickades ut till ALLA fredag 6 juli. Om du inte fått den, hör av dig!

Vi är en förening för dig som är trädgårdsintresserad, tycker om att dra upp egna växter eller kanske tycker om att odla egna grönsaker. Vi kan alla olika saker olika mycket, och vår målsättning är att vi ska lära av varandra!

Vi har funnits sedan 1923. Inom föreningen ordnar vi trädgårdsresor, utflykter och besök i privata trädgårdar, men även växtmarknader, föreläsningar och mycket annat. Vårt största evenemang är Trädgårdsdagen på Bäckaskogs slott, en heldag för alla oss trädgårds-entusiaster sista söndagen i augusti.

Följ oss gärna på Facebook och Instagram - och här på vår hemsida finns bilder från våra utflykter under fliken Program/Utflykter!

Vid frågor och förslag, maila oss gärna på:
info@kristianstadstradgardsforening.se