Välkommen till Kristianstads Trädgårdsförening!

 
Det är VARMT. Man ska ju inte klaga, men lite regn hade varit gott både för växter, djur och människan! Bilden vid sidan här är tagen vid vår utflykt till 'Den Engelska Trädgården' i Kivik.

Vi är en förening för dig som är trädgårdsintresserad, tycker om att dra upp egna växter eller kanske tycker om att odla egna grönsaker. Vi kan alla olika saker olika mycket, och vår målsättning är att vi ska lära av varandra!

Vi har funnits sedan 1923. Inom föreningen ordnar vi trädgårdsresor, utflykter och besök i privata trädgårdar, men även växtmarknader, föreläsningar och mycket annat. Vårt största evenemang är Trädgårdsdagen på Bäckaskogs slott, en heldag för alla oss trädgårds-entusiaster sista söndagen i augusti.

Höstens program kommer i juli. UPPROP - Vi vill gärna se fler av våra medlemmars trädgårdar. Det är något som uppskattas av alla. Vill samtidigt rikta ett hjärtligt tack till de som redan visat sin.

Följ oss gärna på Facebook och Instagram - och här på vår hemsida finns bilder från våra utflykter under fliken Program/Utflykter!


Vid frågor och förslag, maila oss gärna på:
info@kristianstadstradgardsforening.se