Välkommen till Kristianstads Trädgårdsförening!

Resterande aktiviteter på vårt vårprogram är inställda!

Var rädda om varandra!

Vi har börjat skicka ut anmälan till Bäckaskog och Trädgårdsdagen. Har du inte fått någon inbjudan men vill gärna vara med... HÖR AV DIG till oss på info@kristianstadstradgardsforening.se så skickar vi inbjudan till er.
mvh Styrelsen

Vi i Trädgårdsföreningen behöver din hjälp!

Vår kassör slutar sitt uppdrag i föreningen vid årsmötet och vi behöver få tag i en ny eldsjäl som vill gå in i vår styrelse som kassör.
Om DU vet någon som skulle passa för uppdraget, eller rent av är intresserad själv... Hör av dig till Annika Andersson 0702-494143.
Tusen tack för all hjälp på förhand! Styrelsen

Kristianstads Trädgårdsförening är en förening för dig som är trädgårdsintresserad, tycker om att dra upp egna växter eller kanske tycker om att odla egna grönsaker. Vi kan alla olika saker olika mycket, och vår målsättning är att vi ska lära av varandra!

Vi har funnits sedan 1923. Inom föreningen ordnar vi trädgårdsresor, utflykter och besök i privata trädgårdar, men även växtmarknader, föreläsningar och mycket annat. Vårt största evenemang är Trädgårdsdagen på Bäckaskogs slott, en heldag för alla oss trädgårds-entusiaster sista söndagen i augusti.

Följ oss gärna på Facebook och Instagram - och här på vår hemsida finns bilder från våra utflykter under fliken Program/Utflykter!

Vid frågor och förslag, maila oss gärna på:
info@kristianstadstradgardsforening.se