Välkommen till Kristianstads Trädgårdsförening!

Nästa vecka bör alla medlemmar få vårens och sommarens program i brevlådan - håll utkik!

Bilden bredvid är från Föreningens Grillmingel under en av våra välbesökta Ljuskvällar. Totalt 160 besökare ville se och veta mer om belysning i trädgården.

En inbjudan från Kagans Buss - man kan anmäla sig att följa med till Stockholm/Älvsjö på Nordens  största Trädgårdsmässa Gå gärna in på deras hemsida och läs mer. www.kagansbuss.se/tradgardsmassa .

Kristianstads Trädgårdsförening är en förening för dig som är trädgårdsintresserad, tycker om att dra upp egna växter eller kanske tycker om att odla egna grönsaker. Vi kan alla olika saker olika mycket, och vår målsättning är att vi ska lära av varandra!

Vi har funnits sedan 1923. Inom föreningen ordnar vi trädgårdsresor, utflykter och besök i privata trädgårdar, men även växtmarknader, föreläsningar och mycket annat. Vårt största evenemang är Trädgårdsdagen på Bäckaskogs slott, en heldag för alla oss trädgårds-entusiaster sista söndagen i augusti.

Följ oss gärna på Facebook och Instagram - och här på vår hemsida finns bilder från våra utflykter under fliken Program/Utflykter!

Vid frågor och förslag, maila oss gärna på:
info@kristianstadstradgardsforening.se