Utflykt till Zen Garden i Danmark 24 september

Vilken fin dag vi fick. Ett glatt sällskap, en god lunch och en fantastisk trädgård full av Änglatrumeter och Dahlior som blommade som bäst! Vi kommer gärna tillbaka i vår och tittar på vad som måste vara en fantastisk Rhododendronblomning - och i sommar då rosorna blommar... Dagen avslutades på en plantskola på 2 hektar. Vissa av oss hade kunnat tillbringa en hel dag bara där.

Trädgårdsbesök i Attarp - 3 september 2017

Vår tredje trädgård för dagen var Anetee Härbst och hennes Jannes trädgård i metropolen Attarp. En trädgård med mycket känsla, många speciella växter och en fantastisk färgexplosion i form av en dahliarabatt! Tack Anette för att vi fick se ditt paradis på jorden.

Trädgårdsbesök i Hässleholm - 3 september 2017

Så fick vi även besöka Göinge Trädgårdssällskaps ordförande Kerstin Sjörén och hennes Lars i deras paradis vid bokskogen. Kerstin älskar växter och Lars har en fantastisk uppfinningsrikedom i allt som har med trä, järn, betong och rep att göra. En riktig pärla på randen till en bokskog som skänker ett naturligt lugn. Tack säger alla vi som fick besöka er!

Trädgårdsbesök i Vinslöv - 3 september 2017

Vi besökte Margurerite och Kaj Nordkvist i deras fantastiska villaträdgård i Vinslöv. Tänk att det kan rymmas så många växter i en normalstor trädgård! En trädgård inramad av stora träd och barrväxter som en fond för allt det vackra. Stort tack säger vi för att vi fick komma!

Skymningsmarknad i dungen 29 juli 2017

Växtmarknad och skymningsvandring i Dungen hos Inka. Mycket folk, goda våfflor och glad stämning. Vi som var där hade en fin kväll medan solen sänkte sig i väster.

Trädgårdsbesök i Sölvesborg 4 juli 2017

Här har vi fått förmånen att få komma hem till Ulla och Erling Lövqvist i Sölvesborg. Erling är ordförande i Sölvesborgs Trädgårdsförening - och sköter om trädgårdens gräsmatta och vitlök enligt honom själv. Ulla står för blomprakten! Stort tack för att vi fick komma och se hur fantastiskt fint man kan göra i en villaträdgård!

På besök hos RosErik i Åhus 2 juli 2017

Erik visade och undervisade om rosorna i trädgården i Åhus. Trots ihärdigt regnande dygnen innan vi kom, så hade Erik hunnit få fint till vi kom. Vilken färgprakt - man blir så glad! Kristina bjöd på kaffe och vi fick tillfälle att umgås. Tack Erik och Kristina för att vi fick komma och se hur fint ni har det!

Trädgårdsbesök i Öllsjö 28 juni 2017

Vi fick besöka Kerstin Persson och hennes Sture i en mycket annorlunda villaträdgård. Tänk så förvånad man blir när man på baksidan kommer till en slottsträdgård i miniatyr! Sten, vatten, buxbomsparterrer, rosor och mycket, mycket annat - vackert som ett smycke. Stort tack att vi fick komma och titta hur fint ni har det!

Trädgårdsbesök i Färlöv 18 juni 2017

Vi besökte trädgården hos Birgitta Gunnarsson och hennes Lars-Göran. En fantastisk och stor trädgård med bland annat pioner och funkia, växthus, damm och mycket, mycket mer. Vi blev alla inspirerade och tagna av hur mycket arbete som ligger bakom denna trädgård med sina olika rum. Tack Birgitta och Lars-Göran för att vi fick komma och se hur ni har det!

Utflykt till Laholm 10 juni 2017

VI fick se in i Peter Bengtssons spännande värld som konstnär och trädgårdsentusiast! En mycket orginell trädgård som gav mersmak. Jag tror alla som var med blev inspirerade till nya tankar, kombinationer och installationer! Tack Peter och Maggan för att vi fick komma!

Vår 2017 medlemsblad för hemsida